Linnenlook in stijl

Trend alert: Linnenlook. Een inbouw kledingkast als eye-catcher in de slaapkamer!

Kledingkast op maat

Slaapkamer inspiratie ten top

Één woord, zen! Hier word je toch direct rustig van?! Wat een sereen plaatje. Het perfecte voorbeeld van hoe een maatwerk kast de ruimte echt af kan maken.

Functioneel en mooi. Linnen look in combinatie met messing gouden handgrepen. Love it! 

Handgreep messing

Handgreep messing

Er is gekozen voor een subtiele handgreep in de kleur messing (goud).

Linnenlook

Linnenlook

Het lijkt linnen, het voelt als linnen maar het veel duurzamer en gebruiksvriendelijk. Nieuwsgierig? Vraag een sample aan!

Schoenenrek

Schoenenrek

Handige accessoire voor al je schoenen.

Moodboard slaapkamer

Moodboard slaapkamer

Deze hele slaapkamer zit vol inspiratie. Kijk ook eens naar dit prachtige moodboard.

Zelf ook zo'n mooie kast?

Zelf ook zo'n mooie kast?

Dit is heel eenvoudig. Je ontwerpt je kast online, ontvangt een offerte. Vervolgens komen wij inmeten en na akkoord komen wij de kast bij jou thuis monteren. Binnen no time staat jouw maatwerk kast in huis. 

Start met samenstellen
Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze spiksplinternieuwe showroom. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op