De mooiste kasten vind je hier!

Maatwerkkasten van het hoogste niveau. Ontdek hier alle trends.

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

Stel in een paar stappen jouw kledingkast op maat samen met de online configurator. De Maat Fabriek is voor alle soorten kledingkasten op...

Lees meer
Inbouwkast op maat

Inbouwkast op maat

Een inbouwkast op maat voor al je kleding en schoenen, ontwerp je bij De Maat Fabriek. Wij maken stijlvolle inbouwkasten voor elk interieur.

Lees meer
Kasten op maat

Kasten op maat

Kasten op maat voor iedereen. Ontwerp een kast op maat met onze handige configurator. Creëer in 3 eenvoudige stappen jouw droomkast. Ontdek ...

Lees meer

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op