Wij zijn er voor je!

Heb je een (of meerdere) vragen? Wil je een showroom of inmeet afspraak maken? Of heb je een speciaal project waarbij je direct contact wilt? Of zie je de configurator toch niet zitten? Wij zijn er voor je! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

Visitekaartjes

Contactformulier

Neem contact met ons op voor speciale aanvragen die niet in de configurator passen, waarschijnlijk kunnen wij dit wel voor je maken! Bijvoorbeeld TV-kasten of badkamermeubels.

Je kunt hier ook contact opnemen voor het maken van een showroom- of inmeet afspraak, of gewoon als je even hallo wilt zeggen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je nog tussen kleuren en wil je stalen aanvragen? Je kunt gratis 3 stalen aanvragen. Vraag stalen aan

Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png en pdf.

* Verplichte velden

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Heb je vragen voor de Maat Fabriek? Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat daar al jouw antwoord! Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de mail, telefoon of het contactformulier. 

Bekijk FAQ

Adres

DE MAAT FABRIEK
Schoot 6
1551 NB Westzaan

085 070 8202

KVK: 81170440
BTW: NL861966909B01

Openingstijden

Ma - do
Vrijdag
Za - Zo
09:00 - 17:00
09:00 - 16:00
Gesloten
Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram

Handige links