Schuine kastenwand, hoe efficiënt!

Wat een gave kamer is dit! Laat je niet afschrikken door de beperkte ruimte, er is altijd genoeg ruimte! Deze prachtige kastenwand laat zien wat er mogelijk is.

Wat een plaatje! Deze slaapkamer heeft een stoere uitstraling met een warm karakter.

Een schuine kastenwand op zijn best!

In deze slaapkamer is het begrip 'Maatwerk' perfect terug te zien. De Maatfabriek heeft zich niet laten afschrikken door de schuine wand waar de kast onder is geplaatst. Er is perfect met de schuine wand omgegaan. Het slim omgaan met ruimtes in jouw interieur is altijd een mooie uitdaging, dit is het resultaat!

De kastenwand is samengesteld aan de hand van onze online configurator. In dit project hebben wij gekozen voor het decor staal grijs. Dit is een voelbare structuur, deze beleving geeft een extra dimensie aan je kastenwand waardoor het karakter er nog beter uitkomt! Het resultaat is hier goed te zien, een stoere uitstraling met een warm karakter. 

Ook zo'n kast? Deze kast kun je gemakkelijk samenstellen in de online configurator op de website. Meer details van de kast, scroll dan naar beneden!

Before! De schuine wand is hier goed te zien.

Before! De schuine wand is hier goed te zien.

After! Het eindresultaat, er is perfect invulling gegeven aan de ruimte.

After! Het eindresultaat, er is perfect invulling gegeven aan de ruimte.

Handgreep mat zwart

Handgreep mat zwart

Er is in dit project gekozen voor een subtiele handgreep, in de kleur mat zwart. De handgrepen zijn nu ook toe te passen in onze online configurator!

Decor staal grijs

Decor staal grijs

Het lijkt staal, het voelt als staal! Dit decor is veel duurzamer en vriendelijker in gebruik dan echt staal. Door de voelbare structuur wordt er een extra dimensie gegeven aan het interieur! Nieuwsgierig? Vraag dan gratis samples aan!

Moodboard slaapkamer

Moodboard slaapkamer

Deze slaapkamer zit boordevol inspiratie! Bekijk dit prachtige moodboard maar eens.

Schoenenrek

Schoenenrek

Dit is een handige toevoeging aan je interieur. Geen rondslingerende schoenen meer!

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op