Veelgestelde vragen

Algemeen

Dat hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In 3 stappen heb jij jouw droomkast samengesteld in de configurator. Het enige wat jij hoeft te doen, is de drie stappen doorlopen, en de rest volgt eigenlijk vanzelf. 1) Voer de maten in, 2) Kies je deuren, 3) Kies je interieur. Nadat je de 3 stappen hebt doorlopen, dien je een vrijblijvende offerte in. Op basis van jouw ingevulde voorkeuren nemen wij contact met jou op. Nadat wij samen alle details hebben doorgenomen, komt er iemand bij jou inmeten. Na het inmeten ontvang je de definitieve offerte en na akkoord maken we een 3D-tekening van je droomkast. Na akkoord op de tekening starten wij onze (in-huis) productie.

Bij ons is eigenlijk heel veel mogelijk, omdat al onze producten maatwerk zijn. Je hebt twee opties om van start te gaan: je kunt direct contact met ons opnemen als je al specifieke vragen hebt, of je kunt gebruikmaken van de configurator en daar een offerte aanvragen. In de configurator kun je ook in het opmerkingenveld aangeven wat jouw specifieke wensen zijn, een soort van ‘uitdaging’ die we voor jou kunnen oppakken. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, zien we graag enkele foto's van de betreffende ruimte. Op basis van die informatie hebben we dan een beter beeld van de situatie en kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Als jouw kast helemaal samen met ons is ontworpen, komen wij bij je inmeten. Na het inmeten wordt duidelijk wat de ‘uitdaging’ zou kunnen zijn. Eigenlijk vinden we altijd wel een passende oplossing! Wij adviseren waar nodig.

Dat is zeker geen probleem. Wij komen altijd alles inmeten. Op deze manier weten we zeker dat alles tot op de millimeter nauwkeurig klopt. 

Omdat we alles nog komen nameten, is het niet erg als er een kleine variatie is van een centimeter meer of minder in de configurator. Om het je makkelijker te maken tijdens het opmeten, kun je in de meethandleiding in de configurator terugvinden hoe je het beste de ruimte zelf kunt opmeten. 

Jazeker leveren we in heel Nederland. Je moet er wel rekening mee houden dat we bij een afstand van meer dan 75 km vanaf Westzaan per 25 km extra €75,- in rekening brengen.

Voor alle producten geldt een levertijd van 8-10 weken na orderbevestiging, uiteraard onder voorbehoud van de levertijd van materialen. We doen altijd ons best om de kast zo snel mogelijk te leveren! Wij begrijpen dat opbergruimte key is.

We maken uitsluitend gebruik van gemelamineerd spaanplaat. Enkel bij onze klassieke schuifdeuren wordt MDF toegepast.

Nee, onze schuifdeuren zijn specifiek ontworpen voor kasttoepassingen en niet geschikt voor het afsluiten van kamers.

Inmeten

We komen inmeten als alles (bijna) klaar is, als finishing touch. Bij nieuwbouw of verbouwing doen we dit zodra de dekvloer ligt en de wanden staan. Idealiter zijn het plafond en de wanden afgewerkt, en ligt de vloer er al. Als dat nog niet het geval is, geen probleem. Laat ons weten hoe de afwerking zal zijn, zodat we hier bij de maten rekening mee kunnen houden. Daarnaast ontvangen wij in dit geval ook graag een foto van de bestaande situatie, zodat we met je kunnen meekijken en kunnen inschatten of inmeten al mogelijk is.

Monteren

Zorg ervoor dat de ruimte waar de kast geplaatst moet worden volledig schoon en vrij van spullen is, zodat de monteurs voldoende ruimte hebben om de kast probleemloos op te bouwen. Bedenk ook dat na de montage er geen toegang meer is achter de kast.

Jazeker, de prijzen zijn altijd inclusief inmeten en montage. Je kunt dit ook terugvinden onderaan de aangevraagde offerte. 

 

De montagekosten op de aangevraagde offerte via de configurator zijn slechts een schatting. De exacte montagekosten kunnen worden verstrekt na ons bezoek aan de locatie tijdens het inmeten.

De kosten voor montage zijn gebaseerd op het aantal uren dat we besteden aan het opbouwen van de kast, voorrijkosten en het type woning.

Indien je meer dan één kast wilt afnemen, bieden we natuurlijk een aangepaste montageprijs. We zullen proberen jouw kasten zo efficiënt mogelijk te combineren.

 

Nee, het is niet mogelijk om de kast zelf te monteren. Wij komen altijd zelf monteren. Op deze manier staan wij altijd achter het product dat we achterlaten, en kunnen we de goede kwaliteit blijven garanderen.

Product en mogelijkheden

Hoe bestel ik stalen?  

Via de website kun je eenvoudig 3 gratis stalen aanvragen. Wij doen ons uiterste best om jouw stalen dezelfde dag te verzenden met PostNL. 

We hebben geen standaard assortiment, dus ook geen voorraad producten. Wij maken alles speciaal voor jou op maat. Dit resulteert niet alleen in een perfecte pasvorm voor jouw ruimte, maar draagt ook bij aan een duurzamere aanpak van productie.

Hoe leuk slopen ook is, wij slopen en verwijderen geen oude kasten. Dit is iets wat je zelf moet doen. Wij nemen je oude kast ook niet mee ;)

Wij gaan ervan uit dat tijdens de montage de ruimte waar de kast moet komen, vrij en netjes is.

Als jouw gewenste droomkast niet met de configurator kan worden gemaakt, is dat geen probleem. Je mag ons altijd mailen, een DM sturen of bellen voor het aanvragen van een offerte op maat. Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren, ontvangen we graag enkele foto's van de betreffende ruimte, een eventuele schets met je ideeën en de globale afmetingen.

 
Proces en Service

Eens in de zoveel tijd ruimen we op en geven we korting, of vinden wij het leuk om een kortingactie te doen. We weten van te voren niet wanneer de korting komt of hoeveel dit zal zijn. Dit is helemaal afhankelijk van de producten die we graag willen opruimen of wat ons aan korting leuk lijkt. 

Om de aankoop te kunnen doen, moet 50% van het totaalbedrag binnen 5 dagen na het geven van akkoord op de orderbevestiging worden voldaan. De volgende 40% dient een week voor de gecommuniceerde montagedatum te worden betaald, en de resterende 10% volgt na oplevering. Je ontvangt hiervoor van ons een geautomatiseerde e-mail met de mogelijkheid te betalen via iDeal, heel gemakkelijk en super veilig. Deze e-mail bevat alle betalingsgegevens en herinneringen aan de vervaldatum van de betalingen.

Ja, alle prijzen die wij via de website communiceren zijn inclusief 21% btw. De prijs die je ziet, is een zo nauwkeurig mogelijke richtprijs.

Na akkoord op de order kopen wij de materialen in en start het productieproces; vanaf dat moment kun je niet meer annuleren.

Contact

Onze maatwerkspecialisten zijn beschikbaar op de volgende openingstijden om al je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien:

Telefonisch bereikbaar:

Maandag tot en met donderdag: 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 16:00 uur

Showroom openingstijden:

Maandag tot en met donderdag: 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 16:00 uur

Weekend gesloten

Onze showroom kan uitsluitend op afspraak worden bezocht. Een showroomafspraak maak je eenvoudig online.

Onze showroom is gevestigd in Westzaan en is open van maandag tot en met vrijdag. Het bezoeken van onze showroom kan echter uitsluitend op afspraak. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken via de afspraken pagina van de showroom. Op die manier bieden we een persoonlijke ervaring en nemen we de tijd om je te adviseren en onze maatwerkproducten te presenteren. Voor een optimale beleving van de collectie kun je een bezoek brengen aan een van onze showrooms.

Wij komen niet bij je thuis voor advies. Voor advies nodigen we je graag uit in de showroom of neem telefonisch contact met ons op.

Mankementjes kunnen helaas voorkomen. Stuur ons bij voorkeur een filmpje, foto's en een omschrijving van het euvel per e-mail. Wees zo concreet en duidelijk mogelijk om een snelle verwerking te bevorderen. We zullen je binnen 2 werkdagen bellen voor een inhoudelijke reactie. Als je de telefoon niet kunt beantwoorden, sturen we je een e-mail.

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram