Veelgestelde vragen

Algemeen

Dat hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt, in 3 stappen heb jij jouw droomkast samengesteld. Nadat je de 3 stappen hebt doorlopen dien je een vrijblijvende offerte in, op basis van jouw ingevulde voorkeuren maken wij een prijs en nemen wij contact met jou op. Nadat wij samen alle details hebben doorgenomen komt er iemand bij jou inmeten. Na het inmeten ontvang je de defintieve offerte en na akkoord starten wij onze (in-huis) productie. Het enige wat jij hoeft te doen is de drie stappen te doorlopen en de rest volgt eigenlijk vanzelf. 1) Voer de maten in, 2) Kies je deuren, 3) Kies je interieur.

Al onze producten zijn maatwerk, dus eigenlijk is er heel veel mogelijk. Je kunt direct contact met ons opnemen met een specifieke vraag of je kunt een offerte aanvragen en jouw "uitdaging" in het opmerkingen veld achterlaten. Stel ons op de hoogte van jouw wensen, bijvoorbeeld met behulp van een voorbeeldfoto of ontwerpschets. Als jouw kast helemaal samen met ons ontworpen is, komen wij bij je inmeten. Na het inmeten wordt duidelijk wat de uitdaging zou zijn, eigenlijk vinden we altijd wel een passende oplossing! Wij adviseren waar nodig. 

Dat is zeker geen probleem. De Maat Fabriek komt altijd gratis bij je inmeten. Probeer in de configurator de maten zo nauwkeurig mogelijk door te geven voor een zo goed mogelijke prijsindicatie. Nadat je offerte is aangevraagd en jij hier een goed gevoel bij hebt, dan maken wij een afspraak om in te meten. Wij meten gratis in.

Je kunt het inmeten niet laten vervallen, wij meten altijd vooraf in. Dit geeft ons de gelegenheid de ruimte in kaart te brengen en advies te geven waar nodig. 

Na het inmeten ontvang je een gedetailleerde orderbevestiging. Na akkoord op de orderbevestiging gaat jou kast naar de technische afdeling en starten we met de productie.

Afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden hanteren wij verschillende levertijden. Voor alle producten bij De Maat Fabriek geldt een levertijd van 8-10 weken na orderbevestiging. Uiteraard wel onder voorbehoud van de levertijd van materialen. Maar we doen altijd ons best om de kast zo snel mogelijk te leveren! Wij begrijpen dat opbergruimte key is..

Inmeten

Inmeten is gratis! Wij komen inmeten als alles (bijna) af is. Wij zijn de finish in touch.

In een nieuwbouwwoning of bij een verbouwing is dit zodra dekvloer ligt en de wanden staan. Idealiter zijn het plafond en de wanden afgewerkt en ligt de vloer al, als dat nog niet het geval is dan is dat ook geen probleem. Wij dan horen graag wat de afwerking zal zijn zodat we hier in de maten rekening mee kunnen houden.

In een bestaande woning komen wij langs als de ruimte van de kast leeg en afwerkt is. Idealiter zijn het plafond en de wanden afgewerkt en ligt de vloer al, als dat nog niet het geval is dan is dat ook geen probleem. Wij dan horen graag wat de afwerking zal zijn zodat we hier in de maten rekening mee kunnen houden.

Wij ontvangen graag een foto van de bestaande situatie zodat we met je mee kunnen kijken. 

Let op: Wij slopen geen oude kasten en nemen geen oude kasten mee terug. 

Monteren

Voor het monteren is het wel belangrijk dat de ruimte helemaal spik en span is. Daarna kun je er namelijk niet meer bij. 

De prijs voor het inmeten en monteren is altijd terug te vinden op de offerte. 

Inmeten is gratis!

De montagekosten zijn gebaseerd op het gekozen product en je postcode.

Wij voorzien je graag van een zo gericht mogelijke offerte. De offerte blijft wel een richtprijs, na het inmeten weten we precies wat er mogelijk is en maken wij een definitieve offerte. Wij streven ernaar het verschill tussen de aanvraag en definitieve offerte zo klein mogelijk te houden. 

Product en mogelijkheden

Als je de configurator invuld krijg je al een mooi beeld van alle producten en mogelijkheden. Wij snappen het als je evengoed nog vragen hebt en graag meer advies zou willen. Wij willen je dan van harte uitnodigen bij ons in de showroom. 

Maak gemakkelijk en snel online een afspraak.

Een kleur kiezen van een beeldscherm vindt iedereen lastig. Daarom bieden wij een gratis stalen service aan. Bestel drie stalen naar eigen keuzen en wij sturen die gratis naar jou op. 

Op deze manier kun je goed kijken hoe het gekozen decor echt in de ruimte staat. 

De kasten en deuren worden per bestelling op maat gemaakt. Pas als er ingemeten is, weten we exact wat we mogen gaan produceren. Je ontvangt na het inmeten een technische uitwerking van je kast. We hebben geen standaard assortiment, dus ook geen voorraad producten, alles is altijd maatwerk.

Wij gaan er vanuit dat de ruimte van de kast vrij en netjes is. Hoe leuk slopen ook is, wij slopen en verwijderen geen oude kasten. Dit is iets wat je zelf moet doen. Wij nemen je oude kast ook niet mee;)

Alle producten van De Maat Fabriek zijn maatwerk dus daar vinden we samen een oplossing voor. Je kunt de kasten configurator zo compleet mogelijk invullen. Als jouw gewenste optie er niet tussen zit, dan is dat geen probleem. Geef dit aan in het opmerkingenveld aan het einde van de configurator en stuur wat foto's mee. Leef je vooral uit in een schets van jouw ideeen, dan komen wij hier wel uit. Nadat de bestelling geplaatst is komen wij altijd nog op locatie inmeten en weten we zeker dat jouw droom van een kast gaat passen.

Ja zeker! Wij bieden het interieur (dus de binnenkant van de kast) standaard aan in het wit, zwart en antraciet. Als je liever het interieur in de kleur van de kast wilt, dan kan dat ook tegen een meerprijs. Jouw keuze kun je gemakkelijk in de configurator aangeven.

Proces en Service

Eens in de zoveel tijd ruimen we op en geven we korting, of vinden wij het leuk om een kortingactie te doen. We weten van te voren niet wanneer de korting komt of hoeveel dit zal zijn. Dit is helemaal afhankelijk van de producten die we graag willen opruimen of wat ons aan korting leuk lijkt. Ben je benieuwd of er momenteel een kortingsactie loopt? Dan kun je onze actiepagina checken.

Om de inkopen te kunnen doen dient 50% van het totaalbedrag binnen 5 dagen na het geven van akkoord op orderbevestiging te worden voldaan. De volgend 40% dient voor de gecommuniceerde montagedatum te worden voldaan en de resterende 10% volgt na oplevering. Je ontvangt hiervoor van ons een e-mail met de mogelijkheid te betalen via iDeal. Heel gemakkelijk en super veilig.

Ja, alle prijzen die wij via de website communiceren zijn inclusief 21% btw. De prijs die je ziet, is een zo accuraat mogelijke richtprijs. Inmeten en monteren zitten er namelijk ook bij inbegrepen.

Wil je annuleren voordat we langs zijn geweest voor het inmeten, dan is dat kosteloos. Wil je annuleren na het inmeten maar nog voordat je akkoord op de order hebt gegeven, dan betaal je alleen de kosten voor inmeten. Na akkoord op de order kopen wij de materialen in en start het productieproces, vanaf dit moment kun je niet meer annuleren.

Contact

De actuele openingstijden van de showroom van De Maat Fabriek kun je hier terugvinden.

Wil je een afspraak maken voor de showroom, dat kan gemakkelijk online. 

Ja, onze showroom is gevestigd in Westzaan en open van maandag tot en met vrijdag. Klik hier voor de actuele openingstijden. Het inplannen van een afspraak is verplicht, want dan kunnen we je van persoonlijk advies voorzien. Daarbij zit onze showroom bij onze productie en kunnen we hier niet te veel klanten tegelijk ontvangen.

Het maken van een showroom afspraak kan gemakkelijk online.

Wij komen niet bij je thuis voor advies. Wij komen wel gratis bij je thuis inmeten. Deze inmeet afspraak is vooral functioneel en technisch. Voor advies willen je we graag uitnodigen in de showroom of neem telefonisch contact met ons op. 

Mankementjes kunnen voorkomen. Mail ons het liefst een filmpje, foto's en omschrijving van het eufel. Wees zo concreet en duidelijk mogelijk om een snelle verwerking te bevorderen. De Maat Fabriek zal je binnen 2 werkdagen bellen om inhoudelijk te reageren. Mocht je niet opnemen, sturen we je een mail.

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram