Ohlalala slaapkamer kast maatwerk

Opbergruimte nodig, maar heb je een moeilijke hoek? Schuine wanden? Balken? Laat je niet uit het veld slaan!

Slaapkamer kast_front

Daar is dus maatwerk voor!

Dit is nog eens slim omgaan met de ruimte in je huis. Hét bewijs je niet te laten afschrikken door bijvoorbeeld balken en een schuine wand. Daar is dus maatwerk voor! De lichte basis van de kamer met de houtlook schuifdeuren in prachtig walnoot maken de slaapkamer super sfeervol, met luxe en toch rustig.

De kast is een echte eye-catcher geworden!

Ook zo’n kast? Deze kast kun je gemakkelijk samenstellen in de online configurator op de website. Meet details van de kast? Scroll dan even verder. 

Sneak peak

Sneak peak

Wat een ruimte!

Wat een ruimte!

Handgreep verdiept

Handgreep verdiept

Een mat zwarte verdiepte handgreep.

Walnoot

Walnoot

Hout look decor, walnoot.

Antraciet interieur

Antraciet interieur

Gekozen voor een luxe antraciet kleurig interieur.

Antraciet lade

Antraciet lade

Dezelfde kleur lades als het gekozen interieur.

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op