Linnenlook in stijl!

Trend alert: Linnenlook. Een inbouw kledingkast als eye-catcher in jouw slaapkamer!

Kledingkast op maat

Slaapkamer inspirate!

Één woord, rust! Hier wordt je toch direct rustig van?! Wat een sereen plaatje. Het perfecte voorbeeld van hoe een maatwerk kast het karakter van een ruimte kan beïnvloeden! Door de juiste decors en structuren te gebruiken, gecombineerd met een kloppend design creëer je een ruimte met karakter. Perfect terug te zien in dit project van een slaapkamer!  

Functioneel en mooi. Linnen look in combinatie met messing gouden handgrepen zijn een mooi voorbeeld van decor en design die samen gaan, love it! Deze kast heeft een linnen decor die net als echt linnen aan voelt, de beleving is aanwezig, het karakter is er en rust voor het slapen gaan is verzekerd!

Ook behoeften aan een rustige slaapkamer of een op maat gemaakte kast? De kast van je dromen kan je gemakkelijk samenstellen in de online configurator! Meer details van de kast, scroll dan naar beneden.

Before! Hier is perfect te zien wat de mogelijkheden zijn binnen ons maatwerk menu.

Before! Hier is perfect te zien wat de mogelijkheden zijn binnen ons maatwerk menu.

After! De rust is wedergekeerd in de kamer. Er is goed te zien wat een rustig design kan betekenen voor een grote ruimte.

After! De rust is wedergekeerd in de kamer. Er is goed te zien wat een rustig design kan betekenen voor een grote ruimte.

Handgreep messing

Handgreep messing

Er is gekozen voor een subtiele handgreep in de kleur messing (goud).

Linnenlook

Linnenlook

Het lijkt linnen, het voelt als linnen maar het veel duurzamer en gebruiksvriendelijk. Nieuwsgierig? Vraag een sample aan!

Schoenenrek

Schoenenrek

Handige accessoire voor al je schoenen, geen los slingerende schoenen meer!

Moodboard slaapkamer

Moodboard slaapkamer

Deze hele slaapkamer zit vol inspiratie. Kijk ook eens naar dit prachtige moodboard.

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op