Kastdeuren op maat - De ultieme make-over van je schuifkast

Een kastdeur op maat geeft je slaapkamer, bergruimte of home-office een compleet nieuwe look. Zijn je oude kastdeuren nodig toe aan vervanging? Of oogt de ruimte heel rommelig zonder deuren? Dan kun je kiezen voor een paar schitterende deuren op maat, die helemaal passen bij jouw stijl.

kastdeur op maat

Een kastdeur op maat geeft je slaapkamer, bergruimte of home-office een compleet nieuwe look. Zijn je oude kastdeuren nodig toe aan vervanging? Of oogt de ruimte heel rommelig zonder deuren? Dan kun je kiezen voor een paar schitterende deuren op maat, die helemaal passen bij jouw stijl.

Vernieuw je kledingkast of opbergkast met schuifdeuren op maat

Het kan zijn dat je nog helemaal tevreden bent met de binnenkant van je kast. Er is genoeg ruimte, je kunt je kleding en spullen makkelijk vinden en de indeling is precies zoals het moet. Toch stoor je je aan de buitenkant die slecht in zijn scharnieren hangt en een likkie verf kan gebruiken. En de kinderen schrikken wakker als jij schone sokken pakt, want jouw kast heeft nog nooit van softclose gehoord. Dan wordt het tijd voor frisse kastdeuren op maat! Je kunt echt alle kanten op om jouw kast de ultieme make-over te geven. Lees hier een paar van onze voorbeelden om inspiratie op te doen.

Ga los met materialen zoals hout of glas

Een houten kastdeur, een glazen kastdeur of een met een mooie marmer look. Misschien toch een linnenlook, of een kast van bamboe. Er is genoeg keuze als het gaat om het materiaal van de kastdeuren. Om makkelijker een besluit te nemen, kun je alle materialen uitgebreid bekijken en voelen in de showroom. Er staan ook experts klaar om je persoonlijk advies te geven. Zo vind je altijd een materiaal dat goed past binnen jouw ruimte!

Spiegeltje, spiegeltje aan de kastenwand

Wat is een kledingkast zonder spiegel? Een grote spiegel doet niet alleen wonderen voor je eigen look, maar ook die van je interieur. Dit stukje reflecteerbaar glas zorgt namelijk voor een chique en ruimtelijke uitstraling van de hele kamer. Je kunt kiezen voor een strook-spiegel in de lengte, of voor zo veel spiegels dat je geen kastdeur meer ziet. De keuze is aan jou.

Shhht... En geniet van een geluidloze kast

De buren hoeven niet meer mee te genieten van jouw outfitstress. Dankzij onze kastdeurdempers vallen je deuren muisstil dicht en straalt je kast luxe uit. Ook bij het openen van de deuren heeft dit softclose-systeem een dempende werking. Een geluidloze kast is goed voor het behoud van je rust en het behoud van je kast. Want die blijft ook een stuk langer mooi dankzij dit handige systeem. 

Ben jij toe aan mooie kastdeuren op maat?

Het opknappen van je kastdeuren is duurzamer en goedkoper dan het vernieuwen van de hele kast. Of het nu gaat om de kleine kastdeurtjes of grote kastdeuren, er is altijd een ideale oplossing voor jouw woning. Ontwerp je ideale kastdeuren en wij maken ze perfect op maat. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten kleuren en structuren. Wil je liever advies op maat van een specialist? Neem gerust contact met ons op!

Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op