Kasten op maat Zwolle

Ben je woonachtig in Zwolle en wilt je een kast op maat laten maken? Het is mogelijk bij De Maat Fabriek! Zelf zijn wij gevestigd in Westzaan, maar wij werken door heel Nederland. Zo ook in Zwolle. In de plaats Zwolle hebben wij al meerdere kasten op maat mogen maken. Benieuwd naar voorbeelden van eerder gemaakte kasten? Via onze website stelt je in 3 eenvoudige stappen jouw eigen kast op maat samen. Klik hier om direct een kast op maat samen te stellen of lees meer!

In 3 eenvoudige stappen stelt je jouw kast op maat samen

Via onze website stel je in 3 stappen jouw eigen kast samen. Nadat je de hoogte en breedte van de kast heeft opgegeven, krijg je de optie om de deuren uit te kiezen. Deze zijn leverbaar in meerdere kleuren en varianten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een deur met klassieke look? Of bent je op zoek naar een deur met spiegel? Het is allemaal mogelijk! Staat de gewenste kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Vervolgens kun je kiezen uit meerdere varianten interieur. Als je de stappen doorlopen heeft, krijg je de totaalprijs te zien.

Waarom kiezen voor ons?

Ben je op zoek naar een kast op maat in Zwolle en wil je weten waarom je juist voor ons zou moeten kiezen? Het bestelproces van een kast op maat is via onze website erg eenvoudig. Daarnaast geven wij 15 jaar garantie op onze kasten op maat. Ook is het mogelijk om de kast door ons te laten monteren.

Kasten op maat sinds 2006

THE EYDEN BERG is de partij achter De Maat Fabriek. Wij maken sinds 2006 schuifdeuren en kastinterieurs op maat. Hierbij maken wij gebruik van Europese kwaliteitsmaterialen. Wij beschikken over een eigen werkplaats, uitgerust met de meest moderne houtbewerkingsmachines. Wij leveren en plaatsen onze kasten op maat door heel Nederland, onder andere in Zwolle!

Vragen over jouw kast op maat in Zwolle?

Heb je na het bekijken van onze website nog vragen? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag jouw vraag over jouw kast op maat in Zwolle. Je bereikt ons via +31(0)85-0708202.

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram