Van kamer naar paleis met een schuifdeur kledingkast

Een kledingkast met schuifdeuren is de perfecte manier om je doodgewone slaapkamer in een paleis te veranderen. Ontwerp jouw perfecte kast en maak je slaapkamer compleet!

Super mooi!

Van slaapkamer naar paleis met een schuifdeur kledingkast

Een kledingkast met schuifdeuren is de perfecte manier om je doodgewone slaapkamer in een paleis te veranderen. Niet alleen blijft je kleding goed georganiseerd, ook je kamer oogt een stuk strakker met een schuifdeur. Als je zoekt naar een stijlvolle en ruimtelijke oplossing voor je kledingkast, kies dan voor een mooie schuifdeur op maat!

Handig, zo'n kledingkast die je open kunt schuiven

Kledingkasten met een schuifdeur zijn niet alleen stijlvol, maar ook heel handig. Dankzij openschuivende deuren sta je nooit iets of iemand in de weg en kun je 's morgens in alle rust je kleding uitzoeken. Zo kun je iedere ochtend een blitsende outfit kiezen! Van luidruchtige dreunen heb je geen last met schuifdeuren, want deze hoor je amper sluiten dankzij het dempende softclose systeem. Ben jij benieuwd welke kanten je op kunt om de perfecte schuifkast te ontwerpen? Lees dan verder!

Ga voor meerdere smalle kasten of één grote kledingkast

Kledingkasten zijn er in klein, groot, smal en breed. Meerdere schuifkasten zijn handig als je je slaapkamer, en dus kledingkast, met iemand deelt. Zo blokkeer je nooit elkaars zicht en kun je juist tegelijkertijd je kleding uitzoeken. Handig als je op zoek bent naar een matching outfit! Slaap je daarentegen helemaal alleen op de kamer, heb je een hele hoop kleding of gewoon veel ruimte in je slaapkamer? Dan kun je kiezen voor een grote kledingkast.

Wordt het zwart, wit, kleurrijk of toch een kast van hout?

Schuifdeur kasten zijn er in veel verschillende stijlen en materialen. Heb je een slaapkamer in landelijke stijl? Dan kun je kiezen voor een kast van bijvoorbeeld eikenhout of een compleet witte kast. Liever iets industrieels? Ga dan voor een stoere, maar toch moderne zwarte schuifkast. Je kunt ook gaan voor een kleurrijke kast als je een ware eyecatcher voor je slaapkamer zoekt. Wat je ook kiest, met een schuifkast krijgt je altijd een mooie kamer met strakke uitstraling.

Kies extra's zoals verlichting en een sieraden lade

Wat is een chique kledingkast zonder luxe extra’s? Om iedere ochtend snel je outfit bij elkaar te sprokkelen is een uittrekbare gaderobehouder ontzettend handig. Liefhebbers van bling bling kunnen een sieradenlade in hun kledingkast laten zetten. En om ook in het diepst van de nacht je warmste pyjama te vinden, voorzie je je kast van geïntegreerde LED verlichting.

Ontwerp jouw ideale slaapkamerkast online

Of je nu op zoek bent naar een kleine kast in je slaapkamer of een super-de-luxe kledingkast op maat, bij ons vind je het allemaal. Je kunt kiezen uit slaapkamerkasten in verschillende stijlen, kleuren en maten, dus er is altijd wel een kast die bij jou past. Ontwerp jouw perfecte kast en maak je slaapkamer compleet! Wil je liever advies op maat van een specialist? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Laat je inspireren

Laat je inspireren

Bezoek onze showroom in Westzaan en maak een afspraak bij een van onze kastspecialisten. Ontdek de kleuren, test de grepen en raak geïnspireerd door alle mooie opties. Onze experts kunnen je alles vertellen over de laatste trends.

Maak een afspraak
Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op