Kledingkast op maat

Stel in een paar stappen jouw kledingkast op maat samen met de online configurator. De Maat Fabriek is voor alle soorten kledingkasten op maat!

De kledingkast op maat waar je altijd al van droomde

Een kast voor elke plek, want hij past altijd! Bij De Maat Fabriek stel je eenvoudig de mooiste kledingkasten op maat samen.

Waarom een kledingkast op maat laten maken?

Heeft je huis schuine wanden, kleine hoekjes, of ben je gewoon heel precies met hoe je kledingkast eruit moet zien? Dan is een maatkast de oplossing.

Bij De Maat Fabriek vind je altijd je perfecte kast. Met alle verschillende opties voor op maat gemaakte kledingkasten stel jij gemakkelijk een kast samen die in je interieur past (letterlijk en figuurlijk!).

We werken met hoogstaande, maar betaalbare materialen. Je hebt keuze uit ontzettend veel kleuren, houtlooks, steenlooks of andere speciale materialen.

Kies voor een rustige uitstraling of een super unieke look. Dankzij onze ruime keuze aan materialen kun je een kast samenstellen voor elk budget.

Zin om aan de slag te gaan? Start met samenstellen in onze handige online configurator en bekijk de mogelijkheden.

Hoe kan ik ook een kledingkast op maat laten maken?

Jouw perfecte kast ontwerpen, is heel makkelijk en doe je grotendeels gewoon zelf. Wij helpen je met de details. Dat werkt zo:

  1. Je ontwerpt je kast op maat helemaal zelf. Als je advies van onze experts wilt, staan wij voor je klaar.
  2. Je ontvangt een offerte. Zo kun je alles even rustig nalezen.
  3. Ga je akkoord met de offerte? Dan komen we altijd langs om de kast na te meten, zo weet je zeker dat ‘ie precies past en super strak in de ruimte komt.
  4. Wij maken jouw kast op maat en komen hem monteren. Binnen no time staat jouw droomkast in huis!

Voor elke smaak een kledingkast op maat

Weet je nog niet wat je precies wilt? We snappen het. Er is ook zoveel keuze! Bekijk eens onze inspiratieblogs en ontdek waar je hart sneller van gaat kloppen. Of bezoek onze showroom in Westzaan en raak geïnspireerd van de opties. Een kledingkast op maat ontwerpen is helemaal niet lastig. Heb je toch behoefte aan wat advies, dan staan wij voor je klaar.

Wat kost een kledingkast op maat?

De prijs van een kast op maat hangt helemaal af van de keuzes die je maakt en hoe groot de kast wordt. Het type deuren, de afwerking en het interieur hebben effect op de prijs. Je ontdekt het in onze online configurator.

Is een kledingkast samenstellen complex?

Zeker niet! Helemaal niet met onze eenvoudige configurator. Probeer het eens uit. Lukt het niet helemaal, dan staan wij voor je klaar.

Start met samenstellen
Samen met een expert je kast samenstellen

Samen met een expert je kast samenstellen

Doe je het liever niet zelf of heb je wat extra hulp nodig? Bezoek dan onze showroom in Westzaan en maak een afspraak bij een van onze kastspecialisten. Ontdek de kleuren, voel de grepen en raak geïnspireerd door alle mooie opties.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De prijs van een kast op maat hangt helemaal af van de keuzes die je maakt en hoe groot de kast wordt. Het type deuren, de afwerking en het interieur hebben effect op de prijs. Je ontdekt het in onze online configurator.

Zeker niet! Helemaal niet met onze eenvoudige configurator. Probeer het eens uit. Lukt het niet helemaal, dan staan wij voor je klaar.

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op