Honderden kastdeuren: wij hebben alles wat je maar kunt bedenken

Wij hebben de meest voorkomende kastdeuren op een rij gezet. Ga je voor schuifdeuren, met spiegel? En hoeveel deuren is ideaal voor jouw kast? Ontdek het hier.

schuifdeurkast in beton art leisteen grijs

In de blog laten we de meest voorkomende deuren zien voor een kledingkast. Lees hier meer over de voordelen van schuifdeuren. Hoe een schuifdeurkast met spiegel je ruimte vergroot. En of je het beste voor een 2- of 3-deurs kast kunt gaan. Wat je stijl ook is en hoe je jouw kast ook wilt indelen, bij De Maat Fabriek vind je de kast van je dromen.

Een optimale ruimte met schuifdeuren voor je kast

Schuifdeuren in je kast is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een functionele en unieke opbergruimte. Het mooie van maatwerk schuifdeuren in je kast, is dat het precies past bij de beschikbare ruimte en bij jouw persoonlijke wensen. Schuine muren of een schuin dak? Met schuifdeuren maakt dit niets uit. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de draaicirkel van de deuren. Hierdoor benut je alle ruimte. Naast de praktische voordelen van schuifdeuren in je kast, bieden wij ook honderd-en-één design opties. Denk aan kleuren, materialen, vormen en grepen. Zo kies je voor deuren die precies passen bij de stijl van jouw ruimte. Ontdek alle opties in onze online configurator.

Schuifdeurkast met spiegel

Maak je ruimte twee keer zo groot met een enorme spiegel. Door de reflectie van de spiegel lijkt je slaapkamer ineens een stuk groter. En als het licht weerkaatst, wordt het ook nog eens zonniger binnen. Maar het echte voordeel is de outfit-check. Alles wat je uit de kast trekt en aandoet, kun je meteen bekijken in de grote spiegels. Niets zo praktisch en stijlvol als een kast met een of meerdere spiegeldeuren. Bekijk de mogelijkheden in de online configurator.

start met ontwerpen

Stijlvolle kledingkast 2-deurs De klassieke kast: een kledingkast met twee deuren.

Links het hanggedeelte en rechts deel je in met planken. Of verdeel je kast in tweeën, één kant voor jou en de andere kant voor je partner. Een 2- deurs kledingkast biedt allerlei opties, want je kunt de binnenkant op meerdere manieren indelen. Met schuif- of openslaande deuren, roedes, planken of lades. Precies zoals het optimaal werkt voor jou. Deel het helemaal in naar jouw wens. Je kunt al een 2-deurs maken vanaf een breedte van 80 centimeter. Dit betekent dat je ontzettend veel mogelijkheden hebt en bij De Maat Fabriek alle kanten op kunt. Ontdek het zelf in de configurator!

 

Kledingkast 3-deurs: tal van voordelen

Is een 2-deurs net iets te klein voor jou en wil je jouw kledingkast liever indelen met drie deuren? Dat snappen we! Een 3-deurs biedt namelijk nog meer mogelijkheden om jouw kleding optimaal op te ruimen. Denk aan verschillende afmetingen voor je hanggedeelte. Er is ten slotte een verschil tussen maxi-jurken of overhemden. Deel je roedes zo in, zodat je al je spullen kwijt kunt. Dit kan met planken, lades, een schoenenrek, pantalon- of zelfs sieradenlade. Een 3-deurs kledingkast geeft je zeeën aan praktische opbergruimte. Vind je de opties overweldigend en wil je liever advies van een kast-expert. Dat kan! Bezoek onze showroom voor een uitgebreid consult. We denken graag met je mee en zorgen dat jij de kast krijgt die perfect in je ruimte past en al jouw kleding optimaal opbergt. Wat je wensen ook zijn.

maak een afspraak
Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op