Een maatwerk kast moet voor iedereen zijn, punt.

Een maatwerk kast is zonder twijfel voor ieder budget mogelijk en de productie hoeft zeker geen maanden te duren.

Wij maken alles in onze eigen fabriek. Spannend hoeft het al helemaal niet te zijn, wij kennen geen domme vragen en geven je zoveel advies als nodig is. Vind je het toch lastig een beeld bij de kast te krijgen? Wij maken voor elke klant een super realistische 3D tekening. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de kast niet past, want wij komen altijd bij je inmeten.

Samen met jou, onze interieurspecialisten én onze prachtige materialen, maken binnen no time jouw droomkast! Wij stoppen niet totdat jij tevreden bent. Begin direct met ontwerpen, neem kijkje bij onze kasten,, start de chat of maak een afspraak in onze spiksplinternieuwe showroom. Kijk lekker even rond neem de tijd en je weet ons te vinden!

We love, eikenhout!

We love, eikenhout!

Wat ons betreft een schot in de roos, een kast met eikenhout decor.

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Boek dan een afspraak bij een van onze kast specialisten in onze spiksplinternieuwe showroom. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken in je Pinterest bord? Of heb je helemaal nog no clue? Dan staan onze kast specialisten voor je klaar om je om je te helpen. It’s all about the details, we love it! Je kunt ons bellen, mailen of de chat starten.

Neem contact met ons op