Kledingkast op maat

Kledingkast op maat gezocht? Dan helpt De Maat Fabriek je graag verder. Met een slim ingerichte kledingkast bespaart je een hoop ruimte in jouw slaapkamer. In een meubelwinkel is helaas elke kast als standaardmodel verkrijgbaar. Wij kunnen een kledingkast over de gehele breedte van de slaapkamer plaatsen. Via onze website kun je een eigen kledingkast op maat samenstellen, daarbij krijgt je direct de prijs te zien. Stel hier jouw eigen kledingkast op maat samen of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Kledingkast op maat via De Maat Fabriek!

Ben je op zoek naar een kledingkast op maat? Het maakt niet uit waar je woonachtig bent, wij werken door heel Nederland. Via onze website vul je gemakkelijk en snel in hoe jouw ideale kast eruit moet zien. Eerst vul je in hoe hoog en breed de kast moet zijn. Wanneer deze maten zijn toegevoegd, maak je een keuze voor de deuren. Er zijn meerdere uitvoeringen en kleuren deuren beschikbaar. Zoek je bijvoorbeeld naar een kastdeur met spiegel? Dat is mogelijk. Na de keuze van de deuren kun je het gewenste interieur aangeven. Dit onderscheidt onze kasten van standaard kasten, omdat deze vaak niet optimaal zijn ingericht op interieur. Voor een kledingkast op maat kies je De Maat Fabriek!

De perfecte kledingkast op maat

Veel mensen kopen een kledingkast in de winkel en komen er dan achter dat de afmetingen van de kast niet zijn zoals gehoopt. Dit resulteert in een kledingkast die niet mooi staat in de ruimte. Door de kledingkast inefficiënt te positioneren ontstaat er ruimtegebrek, terwijl je juist alle ruimte goed kan gebruiken. Het is overigens ook zo dat, ook al is er genoeg ruimte beschikbaar, het veel mooier staat als een kledingkast op maat perfect staat in jouw kamer.

Voordelen van een kledingkast op maat

Het voordeel van een kledingkast op maat bestellen is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe de kledingkast eruit moet komen te zien. De kleur, de binnenkant, de buitenkant, de afmetingen, de keuze voor het materiaal en eventuele extra’s geeft. Je geeft jouw voorkeuren eenvoudig online door en wij doen de rest. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de kledingkast helemaal past bij jouw interieur en dat deze bovendien écht uniek is. Er is dan ook geen tweede van!

Iedereen heeft een andere smaak en een andere behoefte. Kasten op maat zijn daardoor de ideale oplossing. Een kledingkast op maat is daardoor voor iedereen. Wil je ruimte besparen of een perfect aansluitende kast? Met een kast op maat zit je gegarandeerd goed!

Geheel naar wens

Het ideale aan een kast op maat is dat je hem kunt aanpassen op je spullen. Heb je veel accessoires en daarom kleinere opbergvakjes nodig? Of heb je veel schoenen die je kwijt wilt? Het kan allemaal, want wij maken alles mogelijk!

Naast deze voordelen biedt een kledingkast op maat nog een ander groot voordeel. Je hoeft namelijk niet zelf aan de slag om de kledingkast in elkaar te zetten. Veel mensen zien er tegenop om kasten zelf in elkaar te zetten. Het kost vaak redelijk wat tijd en is ook niet altijd even gemakkelijk. Wij monteren alle kasten altijd zelf.

Geen standaard kledingkast

De Maat Fabriek maakt niet alleen kledingkasten en inbouwkasten op maat. Wij zijn een echte specialist op het gebied van maatwerk en hebben jarenlange ervaring hierin. Zo weet je altijd dat jouw kledingkast op maat professioneel en met veel zorg gemaakt en geleverd wordt. Door onze flexibiliteit, ervaring en kennis kunnen wij aan iedere wens voldoen. We adviseren je graag in wat er mogelijk is en houden rekening met jouw budget en wensen.

Contactinformatie

Voor een kledingkast op maat helpt De Maat Fabriek je graag verder. Bekijk onze eerder gemaakte inbouwkasten hier om een indruk te krijgen. Profiteer daarnaast van 15 jaar garantie op jouw nieuwe kast. Bel voor meer informatie naar: +31(0)85-0708202. Je kunt ook een mail sturen naar: [email protected].

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram