Kasten op maat Utrecht

Op zoek naar een kast op maat in Utrecht? Met een kast creëert je op eenvoudige wijze meer opbergruimte. Bij elke meubelwinkel zijn standaard kasten verkrijgbaar. Het probleem met dit soort kasten is voor veel mensen dat ze niet in de ruimte passen. Wil je bijvoorbeeld een kledingkast over de gehele breedte van jouw slaapkamer? In veel gevallen komt je dan uit bij een kast op maat. Via onze website kunt je jouw eigen kast op maat samenstellen. Je krijgt direct de prijs te zien. Klik hier om direct jouw eigen kast op maat samen te stellen, of lees meer over De Maat Fabriek

Uw eigen kast op maat maken

Ben je woonachtig in Utrecht en ben je op zoek naar een kast op maat? Via onze website stel je eenvoudig jouw eigen kast op maat samen. Wij werken door heel Nederland, zo ook in de provincie Utrecht. Je vult eerst in hoe breed en hoe hoog de kast moet zijn. Wanneer je de maten van jouw kast hebt ingevoerd, krijgt je de mogelijkheid om de deuren te kiezen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren en uitvoeringen. Wil je bijvoorbeeld een kastdeur met spiegel? Nadat je een keuze heeft gemaakt uit de deuren, is het tijd om het interieur uit te kiezen. Veel van onze klanten ervaren dit als een groot voordeel. Bij veel ‘standaard’ kasten is de inrichting namelijk vaak niet optimaal.
Nadat je het interieur heeft gekozen, krijgt je een totaalprijs te zien. Je kunt ervoor kiezen jouw kast op maat in Utrecht zelf te monteren. Maar wij kunnen deze natuurlijk ook voor je monteren. De montageprijs staat gespecificeerd op de voorlaatste pagina in het bestelproces. Tot slot vul je jouw NAW-gegevens in.

Benieuwd naar eerder werk?

Overtuig jezelf en bekijk eerder gemaakte kasten op maat. Wij hebben voor diverse klanten in de provincie Utrecht al een kast op maat mogen samenstellen. Zie hier meer projecten. 

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram