Kasten op maat Lelystad

Wil je een kast op maat laten maken in Lelystad? In de meeste huishoudens in extra kastruimte geen overbodige luxe. Of het nu om een kast in de woonkamer, hal of een kledingkast in de slaapkamer gaat. Door een kast op maat te laten maken, benut je de ruimte optimaal. Ook kun je bij het samenstellen van een kast op maat het interieur volledig zelf bepalen. Via onze website kun je in 3 eenvoudige stappen jouw eigen kast op maat samenstellen. Wij bezorgen de kast bij je thuis in Lelystad. Daarnaast is het mogelijk om de kast ook direct door ons te laten monteren.

Bekijk voorbeelden van kasten op maat

Wij hebben al meerdere kasten op maat gerealiseerd in Lelystad en omgeving. Ben je benieuwd naar voorbeelden van eerder geplaatste kasten? Hier kun je zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Ook wanneer je bijvoorbeeld te maken heeft met een schuine wand of een balk tegen het plafond.

Kast op maat in Lelystad monteren

Onze kasten op maat zijn zelf te monteren. Wij leveren hiervoor de benodigde spullen aan. Heeft je geen tijd of zin om de kast zelf te monteren? Het is mogelijk om dit door ons te laten doen. Wij hebben veel ervaring in het monteren van kasten en kunnen deze klus snel en efficiënt uitvoeren. Wil je de jouw kast op maat in Lelystad door ons laten monteren? Geef dit tijdens het bestelproces door middel van een vinkje aan. In het prijsoverzicht komen de kosten voor montage erbij te staan.

Jouw kast op maat samenstellen in 3 eenvoudige stappen

Via een tool op onze website stel je in 3 stappen jouw kast op maat samen. Nadat je de gewenste breedte en hoogte van de kast heeft ingevuld, volgen er 3 stappen:

Stap 1: Nadat je de breedte en hoogte van de kast heeft ingevoerd, krijgt je de mogelijkheid om de deuren te kiezen. Hierbij kun je kiezen uit meerdere kleuren. Spiegeldeuren behoren ook tot de mogelijkheid. Ook kun je kiezen voor meervlaksdeuren.

Stap 2: Tijdens deze stap kun je het exterieur van de kast bepalen. Welke kleur of structuur wordt jouw kast?

Stap 3: Tijdens de derde en laatste stap kun je het interieur van de kast selecteren. Dit doet je aan de hand van een aantal afbeeldingen.

Tentslotte krijg je de totale prijs van jouw kast op maat te zien. Om de bestelling af te ronden, voert je hier jouw NAW-gegevens in.

Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. 

Contact

Voor vragen over een kast op maat in Lelystad, kun je telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via 085 070 8202 of mailen via [email protected].

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram