Kasten op maat Apeldoorn

Ben je op zoek naar een kast op maat voor in jouw huidige woning? Bij De Maat Fabriek kun je terecht voor kasten op maat in Apeldoorn. Het samenstellen van een kast is bij ons heel erg eenvoudig. Je hoeft bij ons namelijk maar drie eenvoudige stappen uit te voeren voor het samenstellen van jouw eigen kast op maat. Wij kunnen vervolgens de kast voor je monteren, maar je bent ook vrij om de kast op maat zelf te monteren in jouw woning. Meer weten over de kasten op maat in Apeldoorn? Hieronder lees je meer over de drie eenvoudige stappen en de voordelen van een kast op maat kopen bij De Maat Fabriek.

Drie eenvoudige stappen

Allereerst wat meer over de drie verschillende stappen voor het samenstellen van jouw eigen kast op maat. Voorafgaand geef je de breedte en de hoogte van jouw kast door via onze website.

Stap 1: Nadat je de breedte en hoogte van de kast heeft ingevoerd, krijgt je de mogelijkheid om de deuren te kiezen. Hierbij kun je kiezen uit meerdere kleuren. Spiegeldeuren behoren ook tot de mogelijkheid. Ook kun je kiezen voor meervlaksdeuren.

Stap 2: Tijdens deze stap kun je het exterieur van de kast bepalen. Welke kleur of structuur wordt jouw kast?

Stap 3: Tijdens de derde en laatste stap kun je het interieur van de kast selecteren. Dit doet je aan de hand van een aantal afbeeldingen.

Tentslotte krijg je de totale prijs van jouw kast op maat te zien. Om de bestelling af te ronden, voert je hier jouw NAW-gegevens in.

Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. 

Inmeten en bezorgen

Heb je bij ons een bestelling afgerond? Dan nemen wij binnen één werkdag telefonisch contact met je op. Vervolgens plannen we samen met je een afspraak in voor het inmeten en bezorgen van de kast. Voor kasten op maat in Apeldoorn ben je bij De Maat Fabriek aan het juiste adres.

Efficiënt inrichten

Sommige ruimtes zijn niet heel erg geschikt voor een standaard kast. Met een kast op maat kun je sommige ruimtes veel efficiënter inrichten. Denk bijvoorbeeld aan zolders met een schuin dak. Veel woonwinkels en webshops bieden niet de kast die precies voldoet aan die afmetingen. Dit is een van de redenen waarom een kast op maat een zeer goede keuze is. Daarnaast kun je de kast ook nog eens helemaal naar wens inrichten. Ontdek de voordelen van onze kasten op maat in Apeldoorn.

Kasten op maat in Apeldoorn: bestel eenvoudig via onze website

Zie je het wel zitten om een kast op maat bij ons aan te schaffen? Wacht dan niet langer en stel jouw eigen kast samen. Voor meer advies en/of informatie over een kast op maat kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via 085 070 8202 of mailen via [email protected].

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram