Kasten op maat Amsterdam

Ben je op zoek naar een kast op maat nabij Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kasten op maat zijn ideaal wanneer je opbergruimte tekort komt. Heb je nog ergens ruimte over onder bijvoorbeeld een schuine muur, trapgat of op zolder? Dan is een kast op maat de perfecte oplossing. Bij De Maat Fabriek bestel je snel en eenvoudig een kast op maat nabij Amsterdam. We leveren deze o.a. ook in de regio’s Utrecht, Almere en Amersfoort. Kast op maat nabij Amsterdam gezocht? Vraag nu een offerte aan! 

In 3 eenvoudige stappen een kast op maat

Een kast op maat nabij Amsterdam samenstellen doet je in 3 eenvoudig stappen. Via onze website geeft je voorafgaand eerst de gewenste hoogte en breedte van jouw kast door. Daarna gaat het als volgt:

Stap 1: Bij de eerste stap vul je alle meetgegevens in.

Stap 2: Bij de tweede stap maak je een keuze voor de deuren van jouw kast. Eenvoudige deuren, deuren met spiegel of meervlaksdeuren? Het kan allemaal!

Stap 3: Zodra je de deuren hebt gekozen, gaan we over tot het interieur van de kast. Deze stelt je eenvoudig samen aan de hand van een aantal afbeeldingen.

 Tot slot tonen wij de totale kosten van jouw kast op maat nabij Amsterdam. Om jouw bestelling af te ronden hoeft je enkel jouw NAW-gegevens in te voeren.

Waarom een kast van De Maat Fabriek?

Met een kast op maat van De Maat Fabriek benut je voorheen ongebruikte opbergruimte optimaal. We leveren zowel de schuifdeuren in de juiste maat als een kastinterieur naar wens en keuze. Na jouw bestelling maken we altijd een afspraak om de kast te komen inmeten. Bovendien geven wij 15 jaar garantie op onze kasten op maat. Wij monteren de kasten op maat altijd zelf. De prijs van het monteren is zichtbaar in het prijsoverzicht nadat je alle gegevens hebt ingevuld.

Benieuwd naar ons werk?

Ben je benieuwd naar eerder geleverde kasten op maat in de regio Amsterdam? Je bekijkt de voorbeelden eenvoudig tussen onze kasten. Bovendien leveren wij niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland! Daardoor hebben wij al op tal van plaatsen kasten op maat mogen plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor meer informatie +31(0)85-0708202.

Direct een kast op maat nabij Amsterdam bestellen

Wil je na het zien van onze gerealiseerde projecten direct een kast op maat nabij Amsterdam bestellen? Stel dan direct jouw eigen kast samen! Voor meer informatie over de mogelijkheden of aanvullende vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons eenvoudig bereiken via +31(0)85-0708202 of mailen via [email protected]. Wij beantwoorden graag jouw vragen over een kast op maat nabij Amsterdam!

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram