Kasten op maat Amersfoort

Ben je net in Almere komen wonen of Ben je jouw huidige woning in Almere aan het opknappen? Met een kast op maat creëert je eenvoudig meer opbergruimte. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer of op zolder. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een kast op maat in Almere. Via onze website kun je via 3 eenvoudige stappen jouw eigen kast samenstellen. JE kunt ervoor kiezen om de kast op maat zelf te monteren, maar wij kunnen dit ook voor je doen.

De voordelen van een kast op maat

Met een kast op maat maakt je op de meest efficiënte wijze gebruik van de ruimte. Veel woonwinkels en webshops werken met standaardmaten. Heeft je bijvoorbeeld een muur van 3 meter breed? Het zal je opvallen dat veel kasten verkrijgbaar zijn in een breedte van 2.70 meter. Hierdoor benut je de ruimte niet optimaal. Daarnaast kun je met een kast op maat zelf jouw interieur kiezen. Wil je bijvoorbeeld meerdere opbergvakken en daarnaast de mogelijkheid om jouw kleding op te kunnen hangen? Met een kast op maat is dit mogelijk.

Stel eenvoudig jouw eigen kast op maat samen

Via onze website kun je in 3 simpele stappen jouw eigen kast op maat samenstellen. Levering en montage in Almere is mogelijk! Via onze website geeft je eerst de breedte en hoogte van jouw kast op maat in (in centimeters).

Stap 1: Nadat je de breedte en hoogte van de kast heeft ingevoerd, krijgt je de mogelijkheid om de deuren te kiezen. Hierbij kun je kiezen uit meerdere kleuren. Spiegeldeuren behoren ook tot de mogelijkheid. Ook kun je kiezen voor meervlaksdeuren.

Stap 2: Tijdens deze stap kun je het exterieur van de kast bepalen. Welke kleur of structuur wordt jouw kast?

Stap 3: Tijdens de derde en laatste stap kun je het interieur van de kast selecteren. Dit doet je aan de hand van een aantal afbeeldingen.

Tentslotte krijg je de totale prijs van jouw kast op maat te zien. Om de bestelling af te ronden, voert je hier jouw NAW-gegevens in.

Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Tijdens dit contactmoment plannen we een afspraak in voor het inmeten en bezorgen van de kast. Ook zullen we aan de hand van kleurmonsters de kleuren van jouw kast op maat in Almere definitief bepalen.

Jouw kast op maat in Almere laten monteren? Het is mogelijk!

Wij monteren de kasten altijd zelf! De prijs voor de montage van de kast in Almere wordt al in de totaalprijs meegenomen.

Contact

Voor vragen over het laten maken van een kast op maat in Almere kun je telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via 085 070 8202 of mailen via [email protected].

Ontwerp jouw kast

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op

Bel ons (lokaal tarief)

Ma t/m do 09:00 tot 17:00
Vrijdag  09:00 tot 16:00

+31(0)85-0708202
Stuur ons een mail

Binnen 2 dagen reactie

[email protected]
Instagram

Volg ons voor meer maatwerk!

Volg ons op instagram