Schoenenkast op maat: een thuis voor iedere schoen

Een schoenenkast op maat is meer dan een opbergplek, het is een thuis voor je favoriete stappers. Laat je inspireren en stel jouw schoenenkast samen!

Schoenenkast in de hal Prachtige schoenenkast

Nooit meer struikelen over je schoenen? Altijd het juiste paar bij de hand hebben? En tegelijkertijd een stijlvolle entree maken van je hal? Met een schoenenkast op maat is het allemaal mogelijk. Op deze pagina lees je waarom een op maat gemaakte schoenengast niet alleen functioneel, maar ook stijlvolle keuze is. Lees verder en laat je inspireren!

Waarom kiezen voor een schoenenkast op maat in je hal?

Elke schoen verdient een thuis. Oftewel, een mooie kast waar ze kunnen uitrusten totdat ze weer op pad gaan. Een schoenenkast op maat is de ideale oplossing voor jou en je schoenen. Dit zijn de redenen waarom een schoenenkast onmisbaar is in je hal.

1. Meer schoenen kwijt kunnen

Een grote schoenencollectie kan een hoop plek innemen, zeker als je ze allemaal naast elkaar zet. Een schoenenkast op maat is ontzettend efficiënt, want je kunt met dezelfde ruimte veel meer paren kwijt. Zo hoef je niet steeds plaats te maken voor nieuwe schoenen, maar kun je je collectie gemakkelijk uitbreiden.

2. Bescherm je schoenencollectie

Moet jij soms schoenen aan de kant schuiven om door je gang te lopen? Dat is niet alleen onhandig, het oogt ook rommelig, je paren raken door elkaar en je schoenen kunnen snel beschadigen. De juiste opslag helpt je bij het opbergen en beschermen van je schoenen. Kies ook daarom voor een mooie schoenenkast.

3. Aangepast op jouw behoeften

Heb je veel laarzen, sportschoenen of hoge hakken? De ene schoen vereist meer ruimte dan de ander. Een op maat gemaakte schoenenkast wordt ontworpen op basis van jouw schoenencollectie. Draag je bepaalde sneakers iedere dag? Dan kun je de indeling van je kast daarop aanpassen. Zo maak je je dagelijkse routine een stuk gemakkelijker!

4. Een stijlvolle binnenkomer

Je entree is de plek die je gasten als eerste zien. Wil je een onvergetelijke eerste indruk maken? Kies dan zeker voor een mooie schoenenkast in je hal. En door je eigen schoenen netjes op te bergen in een schoenenkast, houd je ruimte over voor de schoenen van je gasten.

5. In lijn met je interieur

Je hebt oneindig veel opties bij het ontwerpen van schoenenkast op maat. Zo kun je een kast samenstellen die perfect overeenkomt met de rest van je interieur, zowel qua stijl, materiaal en kleur. Daarnaast is een schoenenkast op maat ontworpen om naadloos in je ruimte te passen. Je gebruikt de beschikbare ruimte efficiënt, zonder ongebruikte gaten of onhandige hoeken.

 

 

 

Hoe ziet jouw ideale schoenenkast eruit?

Je kunt allerlei kanten op bij het ontwerpen van je eigen schoenenkast. Om je een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is, sommen wij een aantal ideeën voor je op. Zo kan ook jij je ideale schoenenkast samenstellen.

Schoenkast die doorloopt in een bank

Wil je zeker zijn van maximale opbergruimte en wooncomfort? Kies dan voor een schoenenkast die doorloopt in een bank. Zo hoef je nooit meer op de trap te zitten om je veters te strikken. Je pakt eenvoudig je schoenen uit het kastje en trekt ze aan op dezelfde plek. Stijlvol en heel handig!

 

 

Vind altijd de juiste schoenen met ledverlichting

Als je goede verlichting mist in je hal, is een schoenenkast met ledverlichting de perfecte keuze voor jou. Zodra je de kastjes opentrekt, verschijnt een sfeervol licht waarmee je al je schoenopties kunt bekijken. Daarbij geeft het je hal een hele chique en overzichtelijke uitstraling.

Kies een smalle schoenenkast bij weinig ruimte

Ben je bang dat een schoenenkast niet past in je hal? Ook een kleiner schoenenkastje samenstellen is mogelijk. De minimale maten voor een schoenenkast op maat is 60 x 40 x 30, ongeveer ter grootte van een nachtkastje. Zelfs een smalle schoenenkast zal je uiteindelijk meer ruimte opleveren. Het is de manier om je hal optimaal te benutten!

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op