Luxe handgrepen!

Laat je inspireren door de prachtige combinaties die te maken zijn met de handgrepen binnen ons assortiment. Om een stoer en chique karakter te creëren zijn deze grepen onmisbaar!

Prachtige handgrepen
Kleuren Deze handgrepen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. In de foto's zijn de kleuren messing en geborsteld zwart te zien. Maar wij hebben bijvoorbeeld ook geborsteld RVS en antraciet als optie.
Varianten De handgrepen zijn in een aantal varianten beschikbaar, de rechthoekige varianten, de ronde varianten, en de variant luxe hoeklijn. Echt prachtig!
Structuur Wij hebben gekozen om verschillende structuren in het assortiment op te nemen. De handgrepen zijn beschikbaar in een ribbel ruwe structuur en een gladde structuur!

Handig die handgrepen, maar ook chique!

De handgrepen zijn een nieuwe toevoeging aan ons assortiment. Veelal wordt dit product als accessoire gezien, wij zien dit product als een onmisbare toevoeging aan jouw op maat gemaakte kast! In combinatie met de juiste decors en kleuren kan je met de handgrepen een prachtige nadruk leggen op jouw kast.

Deze pareltjes creëren een stoer karakter met een chique uitstraling. Door de strakke vorm van de handgrepen zijn ze makkelijk te combineren met onze decors en kleuren. Dit zorgt ervoor dat de grepen in alle mogelijk combinaties toe te passen zijn! Ook creëert een handgreep een goed contrast tussen het interieur van de ruimte en jouw kast. Een ruimte krijgt zo een extra dimensie dat perfect op elkaar is afgestemd. De structuur van een handgreep is ook erg belangrijk, de geribbelde handgreep in ons assortiment is een goed voorbeeld, het zorgt voor een industriële look maar is erg vriendelijk in gebruik. Handgrepen maken jouw kast echt af!

Ook van die gave handgrepen voor jouw kast? Ga dan nu naar de online configurator, hier zijn alle handgrepen toe te passen in jouw ontwerp!

Een prachtige combinatie van het juiste decor en strakke handgrepen! De rechthoekige variant is hier mooi toegepast.

Een prachtige combinatie van het juiste decor en strakke handgrepen! De rechthoekige variant is hier mooi toegepast.

Een mooi voorbeeld van de verschillende soorten handgrepen, ook is hier het grotere formaat handgreep prachtig te zien!

Een mooi voorbeeld van de verschillende soorten handgrepen, ook is hier het grotere formaat handgreep prachtig te zien!

Handgreep messing

Handgreep messing

De luxe uitstraling komt bij deze handgreep direct naar boven! De kleur messing is te verkrijgen in meerdere varianten handgrepen.

Moodboard

Moodboard

Laat je inspireren! Hier is te zien hoe de kleuren en varianten mooi gecombineerd kunnen worden met het juiste decor.

Decor eikenhout

Decor eikenhout

Dit natuurlijke decor eikenhout is een prachtige combinatie met de handgrepen. Het decor is niet van echt eiken te onderscheiden, veel duurzamer en vriendelijker in gebruik!

Schoenenrek

Schoenenrek

Een schoenen rek is een perfecte toevoeging aan jouw op maat gemaakte kast. Geen rondslingerende schoenen meer!

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op