Inspiratie in de showroom!

In de showroom komt jouw droom kast op maat tot leven. Hier hebben wij alle kleuren en decors decors ter beschikking voor het maken van prachtige combinaties! Je kunt hier alle mogelijkheden zien, aanraken en combineren.

Showroom 2

De Maat Fabriek heeft een prachtige showroom in Westzaan.

Hier laten wij alle mogelijk opties zien wat betreft maatwerk kasten. Alle kleuren en decors liggen hier voor het grijpen. Waarvan een aantal op groot formaat. Hier kunt je ook alle accessoires zien en proberen. Een plek waar je kast tot leven kan komen! 

In de showroom kun je jouw kledingkast, inloopkast, bergingskast of waar je dan ook opbergruimte te kort komt live met de kastenspecialist samenstellen. Wij bieden ook zwarte interieurs. Dus als je opzoek bent naar een toffe mat zwarte kledingkast dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Liever meer aardetinten? Kies dan voor een antraciet interieur, ook heel mooi met lichte tinten en zwarte details. 

De showroom maakt het mogelijk om jouw maatwerk kast volledig live samen te stellen.

De showroom kun je op afspraak bezoeken. 

Kies jouw kleur en decor op groot formaat. Dit geeft je een perfect beeld van het eindresultaat!

Kies jouw kleur en decor op groot formaat. Dit geeft je een perfect beeld van het eindresultaat!

Kom langs voor inspiratie, goed advies en uiteraard heerlijke koffie!

Kom langs voor inspiratie, goed advies en uiteraard heerlijke koffie!

Congo

Congo

Een zachte zandkleur met een lichte grijstint.

Toepassing Congo

Toepassing Congo

Mooie hoe de kleur uitkomt met het logo.

Sieradenlade

Sieradenlade

Ultieme luxe met de sieradenlade.

Handgreep verdiept

Handgreep verdiept

Mat zwart of mat wit?

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op