Een droom slaapkamer!

Wauw, wat een fijne slaapkamer is dit geworden. Prachtig contrast en slim gebruik gemaakt van de ruimte!

Wat een ruimte!

Een kastenwand in stijl; er is in deze slaapkamer perfect rekening gehouden met de mogelijkheden. De schuine wand was geen probleem, kijk maar hoe perfect de kast past!

De kast van je dromen

Heb je altijd al gedroomd van een kamer die perfect bij jou past? Kijk dan eens naar deze prachtige slaapkamer waar De Maat Fabriek samen met Marjolein Bouhuijzen van Bou Living een fantastische inbouwkast heeft geplaatst. Met een inbouwkast op maat geef je jouw kamer een luxe uitstraling en wordt elke ruimte optimaal benut.

Het resultaat

Een ruimte is altijd een combinatie van verschillende interieurstukken. In deze fijne slaapkamer is dat goed te zien. De combinatie van zachte en lichte kleuren, het juiste decor op de kast en de bijpassende interieur accessoires maken het geheel perfect! Door goed te kijken naar de mogelijkheden binnen de ruimte creëer je een uniek resultaat.Dat is één van de voordelen van maatwerk, een uniek meubel!

Inbouwkasten passen overal in huis, maar je ziet ze het meest in de slaapkamer. Creëer een unieke kast op maat die perfect past bij het design van de kamer. In je slaapkamer zorgt zo’n kast voor overzicht en een hoop ruimte. Ga je voor een bohemian feeling of mooie pastels of heel iets anders? Welke inbouwkast op maat je ook kiest, we hebben voor iedereen de perfecte kast altijd exact op maat.

Klaar om jouw inbouwkast samen te stellen?

Dat is heel eenvoudig. Je ontwerpt je inbouwkast online en ontvangt een offerte. Vervolgens komen wij inmeten en na akkoord komen wij de kast bij jou thuis monteren. Binnen no time kun jij pronken met je nieuwe inbouwkast.

Start met samenstellen
Before...

Before...

After!

After!

Decor Eiken Evoke Trend

Decor Eiken Evoke Trend

Dit prachtige natuurlijke decor heeft een echte eiken uitstraling. Met een zichtbare en voelbare structuur is dit een top decor voor jou op maat gemaakte kast!

Rechte greep geborsteld messing

Rechte greep geborsteld messing

Een handgreep is het perfecte accessoire voor het creëren van een extra dimensie binnen je kamer. In dit project is de rechte greep geborsteld messing gebruikt. Nieuwsgierig? Bekijk alle handgrepen in onze online configurator!

Moodboard slaapkamer

Moodboard slaapkamer

Deze slaapkamer zit boordevol inspiratie! Bekijk het moodboard maar eens.

Schoenenrek

Schoenenrek

Ook altijd last van rondslingerende schoenen? Dan is dit de perfecte oplossing!

Samen met een expert je kast samenstellen

Samen met een expert je kast samenstellen

Doe je het liever niet zelf of heb je wat extra hulp nodig? Bezoek dan onze showroom in Westzaan en maak een afspraak bij een van onze kastspecialisten. Ontdek de kleuren, voel de grepen en raak geïnspireerd door alle mooie opties.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De prijs van een kast op maat hangt helemaal af van de keuzes die je maakt en hoe groot de kast wordt. Het type deuren, de afwerking en het interieur hebben effect op de prijs. Je ontdekt het in onze online configurator.

Zeker niet! Helemaal niet met onze eenvoudige configurator. Probeer het eens uit. Lukt het niet helemaal, dan staan wij voor je klaar.

Volgende Volgende

Bezoek onze showroom

Wil je alle samples zien en vooral ook even voelen? Maak dan een afspraak bij een van onze kastspecialisten in onze showroom in Westzaan. De showroom zit vol inspiratie, waar je onder het genot van een kopje koffie, lekker de tijd kunt nemen om jouw droomkast samen te stellen.

Maak een afspraak

Advies nodig?

Wil je dat we even meekijken met jouw ideeën? Of heb je helemaal nog no clue? Onze kastspecialisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in de showroom, je kunt ons bellen of mailen. Je kunt gratis samples bestellen en wij geven ook altijd nog advies op maat tijdens het inmeten. Dus weet je wel al wat je wilt, maar gaat het nog om enkele details? Vraag dan een offerte aan en wij maken een inmeet afspraak met jou, zodat we samen de puntjes op de 'i' kunnen zetten.  

Neem contact met ons op